Visita del director dels Serveis Territorials d’Agricultura a MercaGirona

Jordi Aurich, nou director dels serveis territorials del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, ha estat rebut per Marc Danés, president de l’Associació d’empresaris majoristes de fruites i verdures, i Narcís Matas administrador municipal de les instal·lacions. Aurich ha destacat que un dels objectius que té el govern que representa és l’agilitació dels tràmits i gestions davant l’administració.

Després d’una visita conjunta a totes les parades dels majoristes de Mercagirona, Danés ha exposat el funcionament i la logística diària del mercat, l’arribada de la fruita, el proces de venda, la diversitat de producte i els preus que s’ofereixen.

Els representants de l’Associació de Majoristes han traslladat al director dels Serveis Territorials les preocupacions del sector, sobretot en l’actual entorn de crisi econòmica.

Un altre tema de la conversa ha estat el paper que pot jugar l’administració en el suport als productes de proximitat, i les campanyes de consum de fruites i verdures, que s’ha demostrat un hàbit molt saludable. Les dues parts han destacat la intenció de treballar en noves vies per futures col·laboracions.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com