Mercagirona és un mercat majorista de fruites i verdures que ofereix una àmplia diversitat de productes i preus. Els seus principals clients són els establiments de fruites i verdures, els mercats municipals i també el sector de l’hostaleria i la restauració. El principal avantatge, a més de la proximitat i la facilitat d’accés, consisteix en  què el client pot disposar del producte que desitja a diferents preus i qualitats.

Varietat i qualitat

Mercagirona és el centre d’abastament a l’engròs de producte fresc més important de la província de Girona i exerceix com a un dels eixos dinamitzadors del comerç de producte fresc.

Més de 30 anys d’experiència de Mercagirona avalen la qualitat del producte i de la seva feina. El principal client és el comerç detallista especialitzat. A més té una presència destacada als mercats municipals, a l’hostaleria, a la restauració i en instal·lacions diverses com ara escoles, hospitals i residències. La salubritat i la traçabilitat dels productes queda del tot garantida amb la inspecció de tècnics municipals i de l’Agència de Protecció de la Salut.

Mercagirona acull l’activitat de diverses empreses de fruites i verdures que ofereixen al client una gran varietat de productes d’alta qualitat a preus molt competitius. La mercaderia es transporta fins al moll on el client té el vehicle o es reparteix a domicili en funció de les necessitats de cada comprador. En un solar de 23.000 m2, el mercat ocupa una extensió de 7.000 m2 repartits en 24 mòduls de 160 m2 cadascun.

Comercialitza prop de 40 milions de quilos de fruita i verdura a l’any, provinents principalment de Catalunya, seguit del País Valencià, Múrcia i Almeria. A més disposa d’un ampli horari d’atenció al client, de les nou del matí a les set de la tarda.

Els nostres clients

  • Botigues de fruita i verdura, i de queviures, de les comarques gironines.
  • Minuristes de mercats municipals com els de Girona, Salt, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Olot, entre d’altres.
  • Intermediaris (majoristes / distribuïdors) de fruita i verdura.
  • Sector de l’hostaleria i la restauració (Horeco), principalment restaurants.
  • Empreses de càtering que gestionen menjadors escolars, hospitals i residències

Procedència de la fruita i verdura

  • 67% de productors de proximitat, sigui producció gironina, de la resta de Catalunya o de centrals majoristes del país.
  • 24% de la zona del País València, Múrcia i Almeria.
  • 9% diferents zones de l’Estat espanyol i d’arreu del món.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com