CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que l’utilitzarà d’acord amb aquest avís legal. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament per els usuaris.
MercaGirona  es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
MercaGirona es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

MercaGirona es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
MercaGirona no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de MercaGirona i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, MercaGirona no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar MercaGirona. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

MercaGirona no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

MercaGirona no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i MercaGirona es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i MercaGirona ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Girona, Espanya.

COPYRIGHT

Tots els drets reservats. El copyright d’aquest lloc web és propietat de MercaGirona. Tot el que veieu o llegiu en aquest lloc web, llevat que s’especifiqui el contrari, està protegit per copyright, o s’utilitza amb permís, de MercaGirona. Tot el software, la informació, els productes, els serveis i qualsevol altre contingut inclòs o utilitzat al lloc web, incloent, sense limitar-s’hi, tot el codi HTML i els controls Active X, són propietat de MercaGirona, o utilitzats amb el seu permís. El software i els continguts d’aquest lloc web estan protegits per la legislació de copyright i altres disposicions internacionals.

L’ús d’aquest lloc web està subjecte als termes i condicions de l’Acord del lloc web que es pot veure en aquesta Nota Legal. Qualsevol còpia autoritzada d’aquest lloc web, o de qualsevol pàgina o contingut del lloc ha d’incloure aquesta nota informativa sobre el copyright.

Tingueu en compte que qualsevol marca utilitzada o qualsevol tecnologia, producte o procés descrit en el document pot estar subjecte a altres drets de propietat intel·lectual reservats per MercaGirona, i no se n’ofereix cap llicència.

A través del lloc web de MercaGirona podeu accedir a altres llocs web independents; MercaGirona no es fa responsable del contingut i la naturalesa d’aquests altres llocs.

ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS MAJORISTES DE FRUITES I VERDURES DE MERCAGIRONA
CIF: G55047583
C/ Camp Gurnau, 4 – MERCAGIRONA
17005-GIRONA

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com