Trobada amb la dietista Martina Miserachs i la cuinera Iolanda Bustos

Hem realitzat una reunió de treball amb la dietista Martina Miserachs i la cuinera Iolanda Bustos, per preparar futures col·laboracions amb MercaGirona, com ara la realització d’un taller de gastronomia i salut, el dia 20 de febrer de 2011, en motiu del Fòrum Gastronòmic de Girona.

El taller es basarà en les propietats saludables del consum de fruites i verdures, i s’elaboraran uns plats perquè les persones que assisteixin al taller els puguin tastar.

Martina Miserachs es vocal de la Junta Permanent de l’Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas i expresidenta de l’Associació Catalana de Dietistes i Nutricionistes. Iolanda Bustos és la cuinera i propietària del restaurant La Calèndula, un espai on la cuina esdevé una finestra al paisatge català. Actualment col·labora en diferents programes de ràdio i televisió i escriu articles a la premsa especialitzada en gastronomia. Entre altres activitats, imparteix classes i tallers des del seu restaurant i a l’aula Gastronòmica del Mercat del Lleó i també ha escrit llibres sobre cuina.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com