Surt al carrer el número 23 de la revista ‘Milfulls’

presentacio_portbou_milfulls_23_promocio_2016_2S’ha publicat el número 23 de la revista Milfulls al mercat de Portbou. La presentació de la revista s’ha adreçat exclusivament als comerciants del mercat i als restaurants del municipi.

Així, des de la Xarxa de Mercats Municipals s’aposta per oferir suport tècnic als municipis mitjançant la proposta de treballar conjuntament amb els comerciants dels mercats, un fet que permet ajudar-los a definir línies estratègiques del mercat i el municipi. Aquest nou format permet també implicar tots els agents actius dels municipis en la definició de les polítiques de desenvolupament local i millorar els seus avantatges competitius.

Aquesta publicació, editada per la Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats Municipals de Girona, té per objectiu promoure els mercats gironins, els seus productes i els seus protagonistes. La revista Milfulls, els continguts de la qual estan redactats per Pep Nogué, es troba de forma gratuïta als nou mercats que pertanyen a la Xarxa de Mercats Municipals de Girona (Girona, Salt, Olot, Roses, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Portbou i Palafrugell). Té una periodicitat trimestral (coincideix amb les quatre estacions de l’any) i un tiratge de 15.000 unitats.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com