S’ofereix de nou un programa de visites a Mercagirona

La Caseta de la Devesa de l’Ajuntament de Girona, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona, ofereixen de nou una activitat guiada per les instal·lacions del mercat majorista de producte fresc de Girona.

L’activitat “Visites a serveis ciutadans: Mercagirona” forma part d’un total de 332 activitats incloses en el Programa de Recursos Educatius per al curs escolar 2012-2013, gestionat per l’Ajuntament de Girona i diverses entitats ciutadanes integrants de la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius de Girona.

L’activitat consisteix en una visita guiada a Mercagirona per conèixer la història, la ubicació i tota l’activitat que s’hi du a terme. Quins són els productes, d’on provenen, els preus, les persones que hi treballen, conèixer el subministrament d’aliments a la ciutat de Girona, conèixer els antecedents històrics, distingir entre mercats majoristes i minoristes, observar i valorar els serveis que Mercagirona ofereix a la ciutat, etc. Tot plegat per ajudar a comprendre la complexitat d’aquest important punt d’entrada d’aliments.

L’activitat s’ofereix als alumnes del cicle superior d’educació primària, educació secundària obligatòria i post-obligatòria i adults. Cal sol·licitar-ho a la Caseta de la Devesa amb un mínim de 15 dies d’antelació sobre la data prevista per a la realització de l’activitat.

Més informació a la web de la Caseta de la Devesa

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com