Primer 2×1 als mercats municipals gironins per promocionar els productes de proximitat

La Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Girona ha presentat la primera campanya 2×1. És tracta d’una acció en la qual participaran els mercats de Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, Roses i Portbou, i que té com a objectiu potenciar el producte de proximitat.

La campanya 2×1 es farà durant dos dies, els propers divendres 13 i dissabte 14 de novembre, tot i que no se’n descarten noves edicions, depenent dels resultats.

Les 222 parades dels 9 mercats municipals de les comarques gironines oferiran dos productes al preu d’un en funció del pes o de les unitats, depenent de les característiques de cada producte. I podran incloure tants productes com vulguin a la campanya.

Amb la campanya 2×1, la Diputació de Girona promou l’excel·lència dels mercats com a equipaments públics i afavoreix la relació entre els sectors de productes alimentaris de la demarcació de Girona. La campanya és una aposta pels mercats municipals com a lloc de compra principal del producte fresc, ja que es tracta d’equipaments que estan íntimament lligats al producte local i que, per això, garanteixen la preservació dels productors locals gironins.

La presentació de la campanya ha anat a càrrec de diputat de Promoció Econòmica de la Diputació, Josep Frias, que ha destacat “el suport que des de la institució donem al comerç i al productes de proximitat, dels quals els mercats en són un clar exponent”. També el president del Mercat del Lleó de Girona, Joan Gironell, s’ha referit al producte de proximitat i “al valor que tenen les campanyes que es fan des de la Xarxa de Mercats per acostumar el consumidor a comprar en les nostres parades”.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com