Organitzem una trobada amb establiments i restauradors

L’acció, que ha consistit en un esmorzar, ha tingut lloc a les instal·lacions de Mercagirona, ha permès intercanviar opinions i apropar els serveis que els majoristes ofereixen al sector

Aquest dimarts al matí l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona ha organitzat un esmorzar amb establiments del sector i restauradors. Una vintena de professionals, propietàries de fruiteries i cuiners del grup gastronòmic Girona Bons Fogons han assistit a les instal·lacions de Mercagirona al Mas Xirgu. L’objectiu de l’acció és poder explicar el funcionament del mercat majorista i els serveis que hi poden trobar. El principal avantatge que poden trobar a Mercagirona és la varietat de producte i la diversitat de preus que ofereixen els diferents majoristes.

L’esmorzar, que ha estat preparat pel cuiner i gastrònom Pep Nogué, també ha servit per presentar el nou president de l’associació de Majoristes de Mercagirona, Jordi Ribera, que va ser escollit abans de l’estiu.

L’associació de majoristes té la intenció de repetir l’experiència convidant altres botiguers i col·lectius gastronòmics en els propers mesos, ja que es valora com una bona manera d’apropar majoristes i detallistes i conèixer les seves necessitats.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com