MercaGirona promourà el consum de fruita en el marc del Fòrum Gastronòmic

Amb la voluntat de seguir participant en els esdeveniments que es generen en el sector gastronòmic i a les comarques gironines, l’Associació de Majoristes de Fruita i Verdura de MercaGirona participarem al Fòrum Gastronòmic de Girona, que tindrà lloc del 20 al 23 de febrer, essent-ne patrocinador tècnic i també organitzant un seguit d’activitats que pretenen incentivar el consum de productes frescos i de proximitat.

La participació en aquest esdeveniment es visualitzarà amb la presència de l’associació en un estand promocional en el que MercaGirona explicarà els serveis adreçats al sector de l’hostaleria i restauració i a més obsequiarem als visitants amb un peça de fruita.

La primera activitat que s’organitza, i que estarà oberta a tot el públic, és un taller gastronòmic que es farà el mateix diumenge de la inauguració del Fòrum, el dia 20 de febrer de set  a vuit de la tarda. Amb el títol “La fruita: un ingredient saludable en la cuina tradicional i creativa” la dietista i nutricionista Martina Miserachs i la cuinera Iolanda Bustos proposaran un seguit de receptes que els permetran destacar les virtuts de cuinar i menjar amb fruita. Partint de la premissa que la fruita és un destacat ingredient del receptari català, ja que sovint la trobem acompanyant excel·lents cassoles i rostits d’aviram, les dos professionals revisaran aquesta aportació sota una perspectiva contemporània.

L’altre activitat en què participem és el concurs d’aparadors que es fa entre els comerços de la ciutat del 7 al 27 de febrer. El concurs, en què també hi participen l’agrupació Girona Centre Eix Comercial, Empordàlia i el mateix Fòrum, consisteix en que els cinquanta-cinc establiments que s’hi han adherit dissenyin els seus aparadors combinant diferents peces de fruita i ampolles de vi. El lliurament de premis es farà el diumenge dia 20 de febrer a les 16.45 h a la Sala Simfònica de l’Auditori de Girona, en un acte en el marc del Fòrum.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com