Mercagirona participa a l’entrega de premis DEL CONCURS D’APARADORS GASTRONÒMICS 2010

Mercagirona, l’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, Empordàlia, i l’ajuntament de Girona han atorgat a la sala de plens del consistori els premis del Concurs d’Aparadors Gastronòmics, convocat per l’associació de comerciants de Girona i que aquest any arriba a la seva segona edició.

El primer guardó ha estat per a la botiga de moda i complements Cheap and VIP (C. Migdia 6); el segon per a Carns Pere Rigau (Avinguda Jaume I, 68) i el tercer premi ha estat per Enjabonarte (C.Ballesteries 12).

Des del 18 fins al 30 de juny, més de 50 establiments de l’agrupació exhibeixen aparadors decorats amb productes gastronòmics de les terres gironines, motiu de la mostra. L’objectiu principal del concurs, una de les actuacions de Girona Centre en el marc de promoció de la ciutat, ha estat conscienciar als passejants i clients de les botigues participants de la importància de consumir els productes locals, a fi de sustentar-ne la producció i incentivar les empreses que, com els empresaris de fruites i verdures de Mercagirona o  Empordàlia, productora de vins i olis de l’Empordà aposten per la qualitat i l’excel·lència del producte autòcton. Alhora, també es crea una consciència de la importància que té una dieta equilibrada i rica en fruita i verdura, per tots els avantatges que ens aporten. Incloure en aquesta dieta, a més, vi i oli de qualitat ajuda a prevenir malalties cardiovasculars i a mantenir un bon nivell de salut. De la mateixa manera, defensant el producte autòcton, també es remarca el missatge que vol transmetre l’associació de comerciants: especialització en el producte, tracte personalitzat amb el client, experiència, diversitat, productes de qualitat i de la terra. Així, l’agrupació segueix defensant el model de comerç urbà, singular i de proximitat que representa.

D’altra banda, el concurs s’emmarca dins de les actuacions de fidelització i promoció comercial del l’Eix. Els clients dels establiments participants poden gaudir d’una promoció especial i participar en el sorteig d’un cap de setmana de turisme rural a la casa Mas del Joncar de Sant Pere Pescador, un lot de fruita i verdura i oli de Pau per a tot l’any (25 litres).

Els aparadors que han participat en el concurs corresponen tant a botigues d’alimentació com de roba i complements, sabateries, llibreries i papereries, perruqueries, botigues de joguines o botigues de mobles i parament de la llar.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com