Mercagirona organitza un concurs d’aparadors gastronòmics

Mercagirona, Empordàlia i Girona Centre Eix Comercial organitzen un concurs d’aparadors gastronòmics, del 18 al 30 de juny, als comerços del centre de Girona. L’objectiu de la iniciativa, a la que participen  43 establiments, és conscienciar als consumidors de la importància de consumir aquests productes.

Omplint una butlleta com la de la fotografia, que trobareu a les botigues del centre, es pot participar en el sorteig d’un cap de setmana a la casa de turisme rural Mas del Joncar (Sant Pere Pescador), un lot de fruites i verdures i oli de Pau per a tot l’any (25 litres). La butlleta s’ha de lliurar al mateix establiment on s’hagi adquirit o a les oficines de Girona Centre Eix Comercial. El dia 22 de juny el jurat passarà pels establiments, i el dia 28 es farà el lliurament de premis.

Especialització en el producte, tracte personalitzat amb el client, proximitat, experiència, diversitat, productes de qualitat i de la terra… Aquests són alguns dels trets característics del comerç de proximitat que es pot trobar a la ciutat de Girona. Són molts els avantatges que les fruites i les verdures aporten al nostre organisme: vitamines,sals minerals, fibra… Consumir fruites i verdures diàriament i incloure als àpats oli i vi de qualitat ajuda a prevenir malalties i a mantenir un estat nutricional adequat i un bon nivell de salut.

Els establiments que participen al concurs són:

Jardinet
Sabateries Peacock
Perfumeria Gamell
Llibreria Geli
Enjabonarte
Estancs Ciutadans
Per tu
Confeccions Babot
Guanter
Interesports Akilia
Coockies nens
Volta i volta
Magaldi
Sweater House
Contrast
McGregor
Establiments Berdala
Armeria Girona
Magatzems La Palma
Gi-Sac
Carns i Embotits Rigó
Llibreria 22
Rue du Nord
Zeppelin
Timberland
Capalleria Arxer
Can Juandó
Grober Perruquers
Peperines
Perfumeria Can Can
Cheap & VIP
Qüest Red Label
TCN
Art i decoració
Cortinatges Estebe
Alegri House
Cristina Pibernat
El teu brodat
Carns Pere Rigau

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com