MercaGirona i MercaVallès intercanvien experiències

Representants de MercaGirona van rebre els membres de l’Associació de Majoristes de Mercavallès amb l’objectiu d’intercanviar experiències de gestió i funcionament de les respectives superfícies majoristes. La Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Cristina Alsina, i el President de l’Associació de Majoristes de Fruita i Verdura de MercaGirona, Marc Danés, van voler destacar la col·laboració com un element fonamental alhora de definir noves estratègies de promoció. “Saber què ha funcionat i què no en altres llocs és una informació molt valuosa quan s’encara una nova etapa”, va afirmar Danés.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Majoristes de MercaVallès, Vicenç Ramia, va explicar que es van desplaçar fins a Girona en una roda de visites a altres mercats majoristes de fruita i verdura de Catalunya. La voluntat de la Junta és conèixer les singularitats d’aquest mercat i els projectes que encara la seva associació de majoristes, amb la finalitat de trobar sinergies i possibles aliances entre els centres d’abastaments catalans d’una dimensió similar.

A la reunió també hi van assistir Narcís Matas, que és el gerent de MercaGirona, i Ramon Vidal que és el Vicepresident de l’associació, així com altres vocals de la Junta. Per part de MercaVallès també hi van assistir Manel Martínez que és el Vicepresident de l’associació de majoristes, i el director del mercat, Josep Manuel Piedrafita, en representació del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

L’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de MercaGirona representa al centre d’abastament de producte fresc de la ciutat i rodalies. Amb gairebé 30 anys d’experiència, MercaGirona comercialitza prop de 30 milions de quilos de fruita i verdura.

Per la seva banda Mercavallès, situat entre Sabadell i Terrassa, compta amb 39 empreses concessionàries i ofereix tota la varietat de productes frescos per proveir a comerços de la pròpia comarca i també a les comarques veïnes. Compta amb un volum diari de 800 clients i cada any ven un total de 65.000 tones de productes.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com