Mercagirona entrega les cistelles de fruita i verdura dels premis Millor Aparador Gastronòmic 2012

Joaguines Araus, del carrer Migdia de Girona, ha estat el primer classificat del Concurs Millor Aparador Gastronòmic 2012, convocat per l’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, amb la col·laboració de Mercagirona i la cooperativa Empordàlia. Els guardons, lliurats al saló de sessions de l’Ajuntament de Girona, també han distingit la botiga Crack Central de la Llar, del carrer Ultònia, amb un segon premi; la botiga de joguines Zeppelin, de la plaça Santa Susanna, amb un tercer guardó; i Mage, del carrer Santa Clara, un establiment dedicat a la moda que ha merescut el quart reconeixement.

L’acte de lliurament s’ha dut a terme a càrrec de la regidora d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament de Girona, Àngels Planas; el president de Mercagirona, Marc Danés; el gerent d’Empordàlia, Simon Casanovas; i del president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer.

El Millor Aparador Gastronòmic és un concurs que celebra aquest any la quarta edició i vincula la promoció comercial amb el consum del producte de la terra saludable. Hi han participat gairebé unes 60 botigues. Els aparadors gastronòmics es podran veure al llarg de l’eix comercial de Girona fins el 31 de març.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com