Mercagirona aposta pel sector foodservice assistint al Fòrum Gastronòmic

Fins el 21 de novembre Mercagirona assisteix al Fòrum Gastronòmic amb un estand propi (estand 554-555). El Fòrum Gastronòmic és un lloc de trobada del sector de l’hostaleria i la restauració, que representa un sector molt important per als majoristes de Mercagirona.

Mercagirona esta present a l’espai firal del Fòrum, un aparador ideal de les novetats del sector i una extraordinària plataforma comercial. L’objectiu és guanyar visibilitat davant el sector foodservice (fabricants, distribuïdors, restauradors, etc.) i aprofitar l’oportunitat d’establir contacte amb nous clients i fidelitzar els actuals.

Durant els tres dies del Fòrum tothom qui visiti l’estand podrà participar en el sorteig d’una esplèndida cistella de fruita i verdura de Mercagirona.

Pel que fa a la fira, enguany cal destacar un important augment de l’espai firal que creix un 20% respecte la passada edició. La fira és visitada pels millors cuiners del panorama actual, sempre interessats a conèixer nous productes i últimes tendències, i a trobar nous proveïdors. I també per un públic expert i prescriptor atret per un espectacular programa d’activitats formatives. A més el Fòrum atrau centenars de mitjans de comunicació i com a expositor, Mercagirona, aprofitarà l’ocasió per donar-se a conèixer.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com