Mercagirona amb la 51a pujada a peu als Àngels del GEiEG

0f1fd3_02bc0cd1d93044669971dc1836c54e8eAquest diumenge 16 de març se celebra la 51a pujada a peu als Àngels del GEiEG, i Mercagirona hi col·laborarà aportant fruita -plàtans i taronges- per a l’avituallament dels corredors.

Es preveu que la cursa sigui un èxit de participació ja que les inscripcions es van haver de tancar perquè es va arribar a la quota màxima de participants, situada per sobre els 600 participants.

La Pujada a Peu als Àngels és una de les curses populars amb més solera, no només de Catalunya, sinó també de l’Estat, ja que se n’han disputat gairebé una quarantena d’edicions. La cursa, que se celebra a principis de primavera, va néixer l’any 1964 per iniciativa de la junta directiva encapçalada per Santiago Sobrequés, però no va ser fina al 1971 que s’hi incorporaren les dones.

Aquesta prova té una vessant competitiva i una altra de lúdica. Des del seu inici es va fer la distinció, en la inscripció, d’esportistes federats i de no federats i es confeccionaren classificacions per separat i per categories en funció del sexe i l’edat dels participants.

 

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com