L’Associació de Majoristes de Mercagirona i l’Escola d’Hostaleria de Girona lliuren la primera edició de la beca per a l’alumne amb millor expedient

IMG_3033David Portillo, del primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, ha rebut el xec de 500 euros amb què està dotada la beca

L’Associació de Majoristes de Mercagirona i l’Escola d’Hostaleria de Girona han lliurat avui la primera edició de la beca per a l’alumne amb millor expedient d’aquest centre. En aquesta primera convocatòria l’alumne mereixedor de la beca ha estat David Portillo, que és estudiant del primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia d’aquesta escola.

Portillo ha rebut el xec de 500 euros, amb què està dotada la beca, de mans de Jordi Ribera, president de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona, i Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

La beca és fruit d’un conveni que les dues entitats van signar ara fa un any. El conveni té per objectiu fomentar el coneixement de les varietats de fruita i hortalisses, potenciar l’aprenentatge gastronòmic i també estimular l’alumnat en la cultura de l’esforç i el treball constant, valors necessaris per aconseguir l’èxit en l’ofici triat.

El conveni també concreta una aportació anual de 500 euros per part dels empresaris per dotar la nova beca i estableix un marc de col·laboració entre les dues entitats que permet la realització d’altres activitats adreçades als alumnes, com poden ser les visites guiades a les instal·lacions de Mercagirona i els showcookings a base de fruites i hortalisses.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com