La campanya “Aquí sí” promou l’oferta de fruita fresca als restaurants i en tots els àpats

aqui_si_fruita_i_salutLa Generalitat de Catalunya impulsa la campanya “Aquí sí” que busca promocionar i incloure el consum de fruita fresca en tots els àpats per millorar la salut de la població.
L’Agència de Salut Pública de Catalunya promou la importància del consum diari de fruita per mantenir la salut i la qualitat de vida. Està demostrat que el consum d’aquests productes prevé alguns tipus de càncer i altres afeccions com el sobrepès i la diabetis. La campanya per a la promoció de l’oferta de fruita fresca en els establiments de restauració té en compte els estudis que indiquen que el percentatge de la població que menja les 5 peces de fruita diàries recomanades no arriba al 12%, i que 3 de cada 10 persones fan més d’un àpat setmanal fora de casa.

El criteri central per a la incorporació d’un establiment a la iniciativa és que almenys el 50% de les postres es facin a base de fruita fresca. També es té en compte que l’oferta sigui variada -que es posin a l’abast del client 3 o més tipus de fruita diferents al llarg de la setmana-, estacional i produïda al país. Un altre dels requisits per exhibir el distintiu de la campanya és la disposició de fruita fresca a l’entrada de l’establiment, o en un altre lloc destacat.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com