Dolors Núñez, nova presidenta de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures

Dolors Núñez, gerent-propietària de Nufruit, ha estat escollida nova presidenta de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona. 

Els empresaris majoristes de fruites i verdures de Mercagirona es va constituir l’any 2014 per poder fer accions conjuntes i impulsar la venda a l’engròs a comarques gironines, i entre els seus objectius hi ha portar a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls per Mercagirona i establir una interlocució amb totes les administracions, agents socials i institucions, en defensa del model comercial que representa. A més també es pretén arribar a segments de mercat amb potencial de creixement, aprofitar les tecnologies de la informació com a canal de comunicació i promoure bons hàbits de consum entre la població general i en especial la població escolar.

Mercagirona és el centre d’abastament a l’engròs de producte fresc més important de la província de Girona i exerceix com a un dels eixos dinamitzadors del comerç de producte fresc. Compta amb més de 30 anys d’experiència i el seu principal client és el comerç detallista especialitzat. A més té una presència destacada als mercats municipals, a l’hostaleria, a la restauració i en instal·lacions diverses com ara escoles, hospitals i residències.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com