Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses

MERCAGIRONAnoticiawebL’Associació d’empresaris majoristes de Mercagirona posa en funcionament el Concurs de Receptes realitzades amb fruites i hortalisses per incentivar l’hàbit saludable del consum d’aquests productes en la dieta diària, i al mateix temps difondre la creativitat i les noves maneres de cuinar amb aquest ingredients.

Les receptes que es presentin han d’incloure d’alguna manera fruites i/o hortalisses. El jurat valorarà la importància de la utilització d’aquests productes en la recepta, l’originalitat i creativitat del plat i la seva presentació. Pot ser una amanida, un primer o segon plat o un postre.

Un jurat format per cuiners de reconegut prestigi i professionalitat i per membres de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona decidirà les receptes guanyadores. En aquesta primera edició del concurs el jurat està composat per Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula; Pep Nogué, cuiner i divulgador; Toni Vallory, del restaurant Tapes 23; Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria; un cuiner d’aquesta mateixa escola; dos membres de Mercagirona i un de l’Ajuntament de Girona.

Els premis són:

 • 1r premi a la millor recepta 500 €
 • 2n premi 200 € en fruites i hortalisses
 • 3r premi 100 € en fruites i hortalisses
 • 4t premi Un àpat per dues persones al restaurant La Calèndula de la cuinera Iolanda Bustos
 • Premi especial a la millor recepta feta per un alumne de l’Escola d’Hostaleria de Girona 100 €
 • Tots els premiats de totes les categories també guanyaran una subscripció per un any a la revista Girona Gastronòmica

Com participar?
Es poden enviar les receptes (explicació de l’elaboració, ingredients i fotografia original  -resolució mínima de 3.600 x 2.700 píxels-) a Mercagirona a l’adreça de correu electrònic info@mercagirona.cat (Si envieu una recepta per correu electrònic esteu acceptant les bases del concurs).

També podeu fer-ho enviant directament les vostres receptes al Facebook de Mercagirona

La participació al concurs s’inicia el 23.12.13 i es tanca el dia 30.03.14

BASES

 1. La valoració es farà sense tast, de totes les receptes rebudes se’n farà una tria, i les 5 finalistes es prepararan i s’escollirà quina es la guanyadora i la resta de premis. Es valorarà l’originalitat, que sigui inèdita, la creativitat, la presentació del plat i la importància de la fruita i/o verdura en la recepta.
 2. Les receptes i fotografies enviades al concurs quedaran de propietat de Mercagirona per fer-ne ús i publicar un receptari de l’entitat. Per aquest motiu les fotografies han de tenir una resolució mínima de 3.600 x 2.700 píxels.
 3. L’autor de la recepta ha de ser el propietari de la fotografia. El que s’envii amb imatges o escrit no pot ser una difamació o calumnia per a cap persona o organització. No es pot vulnerar cap dret de la Llei de la Propietat Intelectual.
 4. L’autor autoritza de forma expressa la reproducció, distribució, transformació, comunicació i posada a disposició de en tot tipus de mitjans i procediments de reproducció tècnica o sistema d’explotació audiovisual.
 5. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
 6. Les dades del concursant s’utilitzaran per la comunicació d’aquests concurs i per incloure a la base de dades de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona
 7. El concursant podrà exercit el dret d’anul.lació o rectificació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, enviant un correu demanat-ho a info@mercagirona.cat.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com