360 persones es fan la seva truita a la Rambla amb les fruites i verdures de Mercagirona

Mercagirona ha organitzat Entruita’t, una activitat en què els participants han fet les seves pròpies truites de verdures i fruita a la Rambla de Girona. L’objectiu de l’activitat ha estat la de promocionar el consum saludable d’hortalisses.

L’activitat era gratuïta, ha comptat amb 360 participants i ha estat guiada pel cuiner i gastrònom Pep Nogué, que col·labora habitualment amb l’associació de majoristes de fruita i verdura de Mercagirona. Nogué ha donat alguns consell sobre com elaborar una bona truita, com s’han de coure les verdures, o receptes originals com la truita de fruites. Els participants han pogut elaborar les seves pròpies truites a la vela que Mercagirona tenia a la Rambla de Girona. Entre els participants s’ha sortejat un lot de fruites i verdures de Mercagirona.

Les fotografies de les truites i dels seus autors s’han penjat a la pàgina facebook de Mercagirona (facebook), perquè la xarxa també pugui opinar.

L’activitat s’ha inscrit en el context del shopping night que ha organitzat l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial aquest dissabte.

On som?

Empreses majoristes


Camp Gurnau, núm. 4 · 17005 Girona · info@mercagirona.cat nota legal
www.iglesies.com